A Dining Guide magyarországi megfelelője a Michelin Guide, vagy a Gault Millau külföldi kiadványoknak. 20-as pontrendszerben értékelik az éttermeket, figyelembe véve az étterem hangulatát, személyiségét, az alapanyagok minőségét, a kreativitást, szakszerűséget, kiszolgálást. A Dining Guide díjat 2004-ben hozták létre, a Magyarországon kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakácsokat, éttermeket djazzák, évente.
Február 18-án a Dinig Guide gálán a következő díjazottak kerültek ki:
Az év étterme: Costes (Budapest)
Budapest kedvenc étterme: Rosenstein
Legjobb vidéki étterem: Anyukám mondta (Encs)
Az év séfje: Széll Tamás (az Onyx étterem séfje)
2012 top 10 étterme:
1. Costes (17,5 pont)
2. Onyx (17 pont)
3. ZONA (16,5)
4. Csalogány 26 (16 pont)
5. Fausto’s (16 pont)
6. Nobu (15,5 pont)
7. Mák (15,5 pont)
8. Bock(15,5 pont)
9. 67 (15 pont)
10 Aranykaviár(15 pont)
Gratulálunk!!